Starlabs Nutrition er et firma, der gerne vil sætte dagsordenen og ikke ligge i halen af konkurrenterne.

Et firma som gerne vil gå forrest med nye produktsammensætninger og for hvem kvalitet og ærlighed betyder alt. Så grundlaget for et stærkt samarbejde var på plads, tænkte vi.

For at komme med et godt eksempel. Når Starlabs Nutrition skriver der er 6 g af en ingrediens i noget, så er der min. 6 g af den ingrediens.

Vi står inde for, at det der er udenpå, er det samme som der er indeni.

Noget andet er, at den protein der benyttes, er tiltænkt sportsprodukter og dermed af en højere kvalitet fra begyndelsen. Proteinerne forarbejdes og behandles meget nænsomt og ikke ved for høje temperaturer for at sikre, at så mange af enzymerne, vitaminerne og ikke mindst de vigtige proteiner bevares. At produktet er biologisk aktivt – også når den når frem til dig, er et stort plus.

Til slut vil vi blot gøre opmærksom på, at mælkekvaliteten som hovedregel er bedre i EU end i USA. Selvom Starlabs Nutrition er et amerikansk mærke, er alle typer proteinprodukter til det europæiske marked, produceret indenfor EU. Al emballage er genanvendeligt og er lavet af plasttype 5, som ikke indeholder phthalater og kan ligges i “recycle” containeren, når produktet er brugt.

Vi håber du vil vælge Starlabs Nutrition, næste gang du køber sportsprodukter, fordi du ved du kan stole på kvaliteten!