Cookie- og privatlivspolitik

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter du eller blokere for cookies
Se guide her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website

  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises. Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Annoncepartnere
Facebook
Google

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregiveles af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregiveles af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Starlabs Denmark, skal du rette henvendelse på info@starlabs.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

GPDR – Din sikkerhed for, at du har fuld kontrol over din personlige information
Starlabs Denmark indsamler overordnet tre slags data fra vores brugere; De personlige oplysninger, som brugeren giver os, når han/hun bruger vores tjenester eller opretter en brugerkonto hos os. De personlige oplysninger, som vi indsamler automatisk, når en bruger benytter vores tjenester eller opretter en brugerkonto hos os. De oplysninger, vi indsamler via cookies og lignende teknologier.

Data opbevares på Starlabs Denmarks servere i et sikret netværk. Vi beskytter brugerens data via tekniske og administrative sikkerheds foranstaltninger (f.eks. firewalls, kryptering af data samt fysiske og SSL-certifikat). Dette hindrer risiko for tab, misbrug, uautoriserede adgang og at data bliver lækket eller på anden måde ændret.

Starlabs Denmark lagrer ikke persondata længere end nødvendigt og i overensstemmelse med lovgivning.

Starlabs Denmark modtager udelukkende oplysninger som er nødvendige for, at vi kan behandle køb på vores hjemmeside, samt at vi kan levere de købte vare til kundens ønskede adresse. Dette indebærer: Navn, adresse, post nr., by, mail, telefonnummer.

Hvad er personlige oplysninger?
Personlige oplysninger er information vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar person kan identificeres, direkte eller indirekte, ved at referere til en identifikator såsom navn, identifikationsnummer, adressedata, en onlineidentifikator eller til en eller flere faktorer, som er specifikke for den fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

Vi betragter ikke personlige oplysninger som værende informationer, der er blevet anonymiseret eller sammensat, så de ikke længere kan bruges til at identificere en specifik fysisk person, hverken i kombination med anden information eller på anden vis.

Vi indsamler personlige oplysninger om dig, når du bruger vores tjenester.

Sådan anvender vi dine personlige oplysninger
Vi bruger dine personlige oplysninger til at levere vare og forbedre vores tjenester, kontakte dig angående din brugerkonto og vores tjenester, yde dig kundeservice og forhindre, modvirke og undersøge svindel og ulovlige aktiviteter.

Sådan deler vi dine personlige oplysninger
Vi kan videregive dine personlige oplysninger til pakkelabels.dk, hvilket er nødvendigt for at vi kan levere ordre til ønskede adresse.

Hvor længe opbevarer vi informationen om dig?
Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, som det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, du har anmodet om, eller til andre væsentlige formål såsom at overholde vores retlige forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores politikker.

Hvordan får du udleveret den data vi har om dig?
Hvis du vil have et indblik i den data vi har om dig, så skal du blot skrive til kr@starlabs.dk – så har du informationen indenfor 14 dage.

Hvordan får du slettet din data hos os?
Ønsker du at få slettet al din information hos Starlabs Denmark, så skal du blot anmode om dette ved at skrive til os på kr@starlabs.dk. Når vi har modtaget din anmodning vil vi hurtigst muligt, sørge for at få slettet din data og give dig en bekræftelse herpå.